Insimenator.org
August 08, 2022, 07:38:08 am *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Custom hair not working...  (Read 1567 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
chelsey151
Member

Posts: 46



View Profile
« on: June 14, 2010, 08:46:31 am »

Right, so i know about the different file locations when downloading custom content, and iv put them all in the right place, and some of my custom content has shown up in my game, but none of the hair downloaded has, like from Peggy and Raon. My game patch is up to date, so i dont get it??? Has anyone else had this problem? xxx BTW, Im on windows 7, and have tried to do it the Program files way, but when i try to extract using WinRar, it says access denied.
Logged
Theraven
The Bird Queen
Admin
*****
Gender: Female
Posts: 5050


Currently distracted by Something Shiny


View Profile WWW
« Reply #1 on: June 14, 2010, 08:52:28 am »

Remember the meshes.

And you have to be the administrator on your computer to put something into the program files. I'd recommend to extract the files to the desktop, and put them in manually, instead of extracting directly. That won't always work.
Logged

My site:

Little Fire Burning - Chapter 85 out

~Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning to dance in the rain~
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.053 seconds with 30 queries.
SimplePortal 2.1.1