Insimenator.org
March 22, 2019, 06:47:10 am *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: InSim only exists due to the generosity of our awesome community. If you'd like to help out, see our Home page and toss some change our way. Thanks!
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Why won't the icon show up when I upload files? Help please.  (Read 2553 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
simgazer
Member

Gender: Female
Posts: 21


View Profile WWW
« on: July 01, 2010, 02:00:04 pm »

I wanted to search if this was asked before, but there are so many threads it's hard to keep up. I've been uploading here before and everything went fine after uploading files. Recently I made a few things to share but when I uploaded them, the image to show what I just uploaded doesn't appear. See picture below:


However, I can see it when I open the thread. But how will people know what it is unless they can identify it at once? I think people won't be as interested when there's nothing to show but a title. *sigh* Sad
Logged

Watch it, feel it, share it. Wink

http://simgazer.weebly.com
Tenshii~Akari
(~TA12~)
Super Mod
*****
Gender: Female
Posts: 3390


(~* Go Pink: Find the Cure *~)


View Profile WWW
« Reply #1 on: July 01, 2010, 02:23:20 pm »

You have to attach your image first, then the actual upload.  From what I see, you uploaded the file before the image.  Wink
Logged

simgazer
Member

Gender: Female
Posts: 21


View Profile WWW
« Reply #2 on: July 01, 2010, 10:18:04 pm »

Thank you! :kiss: Smiley
Logged

Watch it, feel it, share it. Wink

http://simgazer.weebly.com
Tenshii~Akari
(~TA12~)
Super Mod
*****
Gender: Female
Posts: 3390


(~* Go Pink: Find the Cure *~)


View Profile WWW
« Reply #3 on: July 02, 2010, 03:39:57 pm »

Glad to help.  Wink
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.099 seconds with 29 queries.
SimplePortal 2.1.1