Insimenator.org
June 24, 2024, 02:27:34 am *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Lot Expander fromMTS2-anybody try it?  (Read 2598 times)
0 Members and 1 Chinese Bot are viewing this topic.
baileybop
Squinge Is My Mastah
Member

Posts: 132



View Profile
« on: February 16, 2007, 04:13:14 pm »

Has anyone got this program form MTS2. You are supposed to be able to expand lots after you put a house on it. I've tried it 6 time, all complete failures. Just wondering if anyone else has gotten it to work. I sent a pm to the creator, but haven't heard back yet. I made sure it was the only house on the street too, so I wouldn't be bumping into my neighbour.
Logged

I stalk...... oh no, I mean I worship the Hack_Mastah, Squinge :worship:
oph3lia
Member

Posts: 353



View Profile
« Reply #1 on: February 16, 2007, 05:36:39 pm »

I thought u had to change the size before building anything on the lot? I've not used it myself, too scared I'll break something :lol:
Logged

[insert interesting and witty signature here]

My MTS2 profile
baileybop
Squinge Is My Mastah
Member

Posts: 132



View Profile
« Reply #2 on: February 16, 2007, 06:46:25 pm »

According to the thread you can change the lot size after the house is built, but it's not working for me.
Logged

I stalk...... oh no, I mean I worship the Hack_Mastah, Squinge :worship:
Micco
Member

Posts: 565


View Profile
« Reply #3 on: February 16, 2007, 09:14:36 pm »

It works for me but I don't have Pets (if that affects anything.)
Logged

Woohoo U is now CLOSED.
collector9
Member

Posts: 9


View Profile
« Reply #4 on: February 17, 2007, 12:06:48 pm »

any URL for this program?
Logged
ancienthighway
Member

Gender: Male
Posts: 2977


View Profile
« Reply #5 on: February 17, 2007, 12:59:18 pm »

I've done very little with it, primarily because when I tried it with Pets, it didn't work.
Logged
baileybop
Squinge Is My Mastah
Member

Posts: 132



View Profile
« Reply #6 on: February 17, 2007, 10:34:30 pm »

Collector9, it's at Mod the Sims2, in the game mod section, just search for lotexpander (no space between words).
As for the program itself, I finally took the house I liked so much, mapped it out on graph paper, and built it on the lot size I wanted. That solved my problem, don't know why I was too stupid to think of it before, just lazy I guess.
« Last Edit: February 17, 2007, 10:34:47 pm by baileybop » Logged

I stalk...... oh no, I mean I worship the Hack_Mastah, Squinge :worship:
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.016 seconds with 29 queries.
SimplePortal 2.1.1