Insimenator.org
June 26, 2022, 11:35:43 am *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: flashing lots/graphic errors in neighborhood view  (Read 3545 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Xylune
Member

Posts: 190


View Profile WWW
« Reply #15 on: June 01, 2007, 09:20:49 pm »

Quote from: caffeinated.joy;755204
*reads back* Duh...sometimes I'm not too quick on the uptake. Sorry about that.


LOL!  No worries at all.  I have days like that myself all the time.  It's the thought that counts. Wink
Logged

Visit my site for original fantasy fiction (Warning: my stories include male/male romance)
Beyond the Ninth Wave
AdmiralAeris
Member

Posts: 69



View Profile
« Reply #16 on: June 01, 2007, 09:49:54 pm »

Out of curiosity, what connection is your graphics card (AGP or PCI-Express)?  PCI-E cards (like my ATI Radeon X1650 Pro) need to be directly connected to the PSU and thus the PSU has to accomodate that connection.
Logged

Beauty comes in many forms... not all of which are visible
Xylune
Member

Posts: 190


View Profile WWW
« Reply #17 on: June 02, 2007, 02:08:10 am »

Admiral, it's a PCI-E, but my new card doesn't have any extra ports or wires to connect it directly to the power supply, that I've noticed.  The installation instructions say to just push it into the PCI slot and make no mention of connecting it to the power supply.  It's a High Tech ATI Radeon x1650 Pro.
Logged

Visit my site for original fantasy fiction (Warning: my stories include male/male romance)
Beyond the Ninth Wave
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.056 seconds with 29 queries.
SimplePortal 2.1.1