Insimenator.org
February 04, 2023, 12:16:56 am *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problems with Bodyshop  (Read 831 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
xpANDaXgRUNNy
Guest
« on: September 04, 2007, 07:19:13 pm »

I opened up Bodyshop the other day, only to discover everything but my clothing missing. Not just my CC, but even the Maxis defaults. No eyes, no makeup, no hair, no skintones. Nada. Zip. Zilch.

...You get the point.

However, ingame in CAS, everything shows. The only problem is that the content that came with the game has the little asterisk in the top corner that indicates it being custom.

Also, other happy, fun stuff, such as female outfits not changing when the gender is switched. >___<

For the record: I have Vista, NL & OFB, and I'm a junkie for default replacements. That might have something to do with it.
Logged
MissDoh
Member

Gender: Female
Posts: 1899


Back for more!


View Profile
« Reply #1 on: September 04, 2007, 07:55:49 pm »

If you have 2 default replacement affecting the same stuff, it could be a reason of this happening.

Try removing them all to see if things would be back to normal.  If so, slowly add them back and make sure you are using only 1 set of default at a time.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.054 seconds with 30 queries.
SimplePortal 2.1.1