Insimenator.org
January 25, 2020, 05:18:37 am *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: InSim only exists due to the generosity of our awesome community. If you'd like to help out, see this thread and toss some change our way. Thanks!
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: warlokks magnet help.. please  (Read 4211 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
princessheard
Member

Posts: 51


View Profile
« on: August 30, 2012, 12:10:20 pm »

Hi. If anyone know about warlokks magnets then please help. I can't get them to show up in body shop after I apply them to my mesh. I replaced the gmdc file and everything.
Logged
Hestor
Member

Posts: 38


View Profile
« Reply #1 on: August 31, 2012, 09:12:29 am »

Could you please describe the steps that you follow in a more detailed way? Posting a link to the tutorial that you followed will be useful also to find out what's wrong with your meshes.
Logged

Pardon my English, it's not my mother language and sometimes I make mistakes.
princessheard
Member

Posts: 51


View Profile
« Reply #2 on: August 31, 2012, 03:55:53 pm »

I use these two tutorials.. step by step


http://www.modthesims.info/showthread.php?t=45023
http://www.insimenator.org/index.php/topic,111332.0.html
Logged
caffeinated.joy
Queen of Caffeine
Admin
*****
Gender: Female
Posts: 18280



View Profile
« Reply #3 on: August 31, 2012, 04:52:21 pm »

And where is it, exactly, you're running into trouble. We can't see your computer, so the more information you give about what you are doing and what/where it's going wrong, the better you can be helped.
Logged

Everybody should believe something.
I believe I'll have more coffee.
princessheard
Member

Posts: 51


View Profile
« Reply #4 on: August 31, 2012, 05:47:17 pm »

Im not running into trouble anywhere except when i go into bodyshop at the end of the tutorial to see the new mesh on the bodyshape.. instead of it being the cpu bodyshape, its still maxis size shape. I followed the tutorials step by step and replaced the gmdc at the end like it says so idk what the problem could be.
Logged
Tenshii~Akari
(~TA12~)
Super Mod
*****
Gender: Female
Posts: 3390


(~* Go Pink: Find the Cure *~)


View Profile WWW
« Reply #5 on: August 31, 2012, 08:55:01 pm »

Did you link the clothing texture to the mesh you made? It sounds like you might have missed doing that from what you're mentioning.
Logged

princessheard
Member

Posts: 51


View Profile
« Reply #6 on: September 01, 2012, 05:01:59 pm »

yep, I did i finally got it to work but now when i try to do other meshes i keep getting this error message every single time i try to import the objx file, even when i redo the whole thing or try using a different outfit i still keep getting that error message.

Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.077 seconds with 30 queries.
SimplePortal 2.1.1