Insimenator.org
September 28, 2020, 06:05:48 am *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Insim's annual Donation Drive is on! Click here for info and to toss some money our way.
 
  Home   Forum   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: warlokks magnet help.. please  (Read 4559 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
princessheard
Member

Posts: 51


View Profile
« on: August 30, 2012, 12:10:20 pm »

Hi. If anyone know about warlokks magnets then please help. I can't get them to show up in body shop after I apply them to my mesh. I replaced the gmdc file and everything.
Logged
Hestor
Member

Posts: 38


View Profile
« Reply #1 on: August 31, 2012, 09:12:29 am »

Could you please describe the steps that you follow in a more detailed way? Posting a link to the tutorial that you followed will be useful also to find out what's wrong with your meshes.
Logged

Pardon my English, it's not my mother language and sometimes I make mistakes.
princessheard
Member

Posts: 51


View Profile
« Reply #2 on: August 31, 2012, 03:55:53 pm »

I use these two tutorials.. step by step


http://www.modthesims.info/showthread.php?t=45023
http://www.insimenator.org/index.php/topic,111332.0.html
Logged
caffeinated.joy
Queen of Caffeine
Admin
*****
Gender: Female
Posts: 18280



View Profile
« Reply #3 on: August 31, 2012, 04:52:21 pm »

And where is it, exactly, you're running into trouble. We can't see your computer, so the more information you give about what you are doing and what/where it's going wrong, the better you can be helped.
Logged

Everybody should believe something.
I believe I'll have more coffee.
princessheard
Member

Posts: 51


View Profile
« Reply #4 on: August 31, 2012, 05:47:17 pm »

Im not running into trouble anywhere except when i go into bodyshop at the end of the tutorial to see the new mesh on the bodyshape.. instead of it being the cpu bodyshape, its still maxis size shape. I followed the tutorials step by step and replaced the gmdc at the end like it says so idk what the problem could be.
Logged
Tenshii~Akari
(~TA12~)
Super Mod
*****
Gender: Female
Posts: 3390


(~* Go Pink: Find the Cure *~)


View Profile WWW
« Reply #5 on: August 31, 2012, 08:55:01 pm »

Did you link the clothing texture to the mesh you made? It sounds like you might have missed doing that from what you're mentioning.
Logged

princessheard
Member

Posts: 51


View Profile
« Reply #6 on: September 01, 2012, 05:01:59 pm »

yep, I did i finally got it to work but now when i try to do other meshes i keep getting this error message every single time i try to import the objx file, even when i redo the whole thing or try using a different outfit i still keep getting that error message.

Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.112 seconds with 30 queries.
SimplePortal 2.1.1